Kuva

Palautteesi on meille tärkeää

Tähtitiedesivusto on TeamSaken melko suuri projekti, meille on siis melko tärkeää, että sivusto olisi mahdollisimman hyvä. Rakentava kritiikki ja palaute on aina hyödyllistä sekä se vie samalla sivustoa eteenpäin. Turha haukkuminen ja ainoastaan negatiivisten asioiden etsiminen ei auta mitään, eikä vie asioita eteenpäin.

Mikäli kiinnostuit, voit lähettää palautetta sähköpostiimme osoitteeseen: teamsakke(at)fincraft.fi!
Kuva

Lisätietoa ja muuta

Mikäli olet kiinnostunut sivuston kehittämisestä muutenkin kuin vain antamalla palautetta, olet tervetullut projektiin, jos sinulla on hyviä kehittämisideoita palvelulle. Mikäli olisit kiinnostunut liittymään tähtitiedesivuston kehittäjäksi/ylläpitäjäksi, lisää Skypessä nimimerkki "moppa5", mutta ilmoita kontaktipyyntöä lähettäessäsi, että haluat mukaan projektiin, ettei tule epäselvyyksiä turhien kontaktipyyntöjen välillä. Asiasta keskustellaan tarkemmin siellä.

Ja tietysti mikäli et omista Skype-ohjelmaa, voit ilmoittaa sähköpostilla (teamsakke@fincraft.fi) meille, että olisit kiinnostunut projektista, mutta tällöin on ilmoitettava, mistä sinut saa kiinni parhaiten. Tästä syystä Skype-ohjelma on hyvin hyödyllinen. Ps. vastaavasti myös TeamSpeak3 käy.

Muuta tietoa sivustosta

Tähtitiedesivusto, jäljempänä Palvelu ja Me, pidättää oikeudet ainoastaan sen omistamiin aitoihin kuviin. Esimerkkikuvina käytetyt logot ja kuvakkeet ovat muiden tekijöiden omistamia taustakuvamateriaaleja, emme pidätä oikeutta näiden tekijänoikeuteen, vaan tekijänoikeudet kuuluvat kuvien alkuperäisille omistajille. Palvelumme pidättää oikeuden ainoastaan sivuston itsetehtyyn teemaan ja ulkoasuun sekä kaukoputkella itseotettuihin kuviin, jotka löytyvät Palvelun kuvagalleriasta. JavaScript- scrolli (smooth-scroll.js), jonka tehtävä on tuoda sivustoon dynaamisuutta, on lisensoitu MIT-lisenssillä, ja on yleiseen käyttöön.

Kuva, johon Meillä (Palvelu) ei ole tekijänoikeuksia, poistetaan sivustolta viivytyksettä siinä tapauksessa, jos kyseisen kuvan tekijänoikeuksien haltija näin haluaa ja ilmoittaa siitä Meille. Henkilön, joka ilmoittaa omistavansa tekijänoikeudet johonkin kuvaan, on voitava todistaa olevansa kuvan alkuperäinen ja aito haltija. Tällaisessa tilanteessa pyrimme sopimaan asian osapuolten eli Meidän ja tekijänoikeuksien haltijan kanssa tyynesti ilman riitelyä. Pyrkimyksemme on myös päästä yhteissopuun ilman korvauksia,mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, niin pienellä korvaussummalla ja sovinnolla.

Kuvia ei missään tapauksessa käytetä kaupallisen toiminnan harjoittamiseen. Palvelu tähtitiedesivusto on täysin ilmainen ja voittoa tavoittelematon TeamSaken projekti, jota ylläpitää muutaman hengen kokoinen ryhmä. Projektin tarkoitus on samalla opettaa muillekin tähtitiedettä, mutta projekti toimii myös vapaa-ajan harrastuksena sekä kiinnostuksena astronomiaa kohtaan.

Mikäli toimintatavoistamme tai muusta Palvelun toiminnasta on kysyttävää, niin asiaa voidaan tiedustella sähköpostitse (teamsakke@fincraft.fi) tai Skypen kautta kontaktipyynnöllä, nimimerkki "moppa5". Mikäli otat yhteyttä, ilmoita asian nimi selvästi, mutta ilmoita myös sinun yhteystietosi.

Pikanavigointi:

Yhteydenotto ja tietoa:

Sähköposti: teamsakke@fincraft.fi
Sivusto: Moppa5 & DNA_Welho
Koodaus: TeamSakke | Moppa5